Какво не знаеш за мъжката ерекция

Какво не знаеш за мъжката ерекция

Ясно е, че в основата на почти всяка връзка стои секса. Много жени си мислят, че знаят всичко за ерекцията на мъжете и тя е само един вид. Но това не е така. Ето на колко вида се разделя мъжката ерекция.

Всъщност, само една ерекция от 3 вида се получава при реален контакт – рефлексогенната. Другите 2 вида почти никога не са умишлени, дори доста често се появяват в най-неподходящите моменти. Психогенната ерекция е свързана най-вече с мисли и образи, които я предизвикват чрез нервните сигнали.

Доста често мъжете получават ерекция на публични места. Възможно е дори спортистите, докато загряват и са на земята, правейки определени упражнения и притискайки пениса си, той да се надигне. Това е още по-неудобно за балетистите, които, както всички знаем, носят доста прилепнали сценични дрехи. Друг вариант е мъж да получи ерекция съвсем несъзнателно, от нищото. Много жени се оплакват от цикъла си и искат да бъдат мъже, но определено да имаш пенис също не е лесно.

Оралната любов увеличава размера на пениса. Проучване, което е направено между мъже от различни възрасти, установило, че оралният секс увеличава значително размера на пениса. Мъжете, които получават орален секс от партньорките си, могат да се похвалят с доста по-силна и продължителна ерекция, за разлика от тези, които гледат порно. Всъщност, за да се радват мъжете на по-добра ерекция не само партньорката трябва да има заслуга. Има външни фактори, които влияят на мъжкото либидо като съня и нервите например. Липсата на достатъчно сън прекъсва нормалния цикъл на ерекцията.Напрегнатото настроение пък също не дава възможността да се отпуснеш. Така че не очаквай партньорът ти да има пълноценна ерекция, ако не си почива и не е достатъчно спокоен.

Има и спонтанна ерекция, която се случва по време на сън или докато мъжът се събужда. Може би си забелязала, че гаджето ти сутрин има най-голямо желание за секс? Да, тогава нивото на тестостерон е най-високо. Понякога пък на мъжете им е трудно да свършват, тъй като мастурбират прекалено. Така че нищо прекалено не е хубаво, най-добре самозадоволяването да бъде умерено и да се залага повече на секса.

09.12.2015, 10:46 часа
7897 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha