.

Любопитни факти за ерекцията

Любопитни факти за ерекцията
Снимка: Dreamstime

Всеки представител на мъжкия пол получава ерекция от един до няколко пъти дневно. Има доста любопитни факти, свързани с нея, за които мъжете и жените не знаят. Виж кои са те:

 

Сънят е от огромно значение. Специалистите са на мнение, че колкото по-отпочинал е мъжът, толкова по-добре ще се справи в леглото. Затова не се сърди, ако сексът не е бил хубаво, знаейки, че партньорът ти е спал едва няколко часа.

 

Мъжете не могат да контролират своята ерекция, което понякога им създава неудобство. Възможно е той да се възбуди, без да има причина и обратното.

 

Ерекцията бива три вида – рефлексогенна, психогенна и нощна ерекция. Първата се получава при физически контакт - целувки, ласки и т.н. Психогенна се получава при визуални стимули като порно филми, списания, снимки и т.н., а нощната ерекция се получава, докато мъжът спи, като обикновено се случва няколко пъти за една нощ.

 

 

Има мъже, на които ерекцията им спада, когато си сложат презерватив или размерът на члена видимо намалява. Причината е, че повечето представители на силния пол свързват кондомите с притъпяване на усещането и намаляване на удоволствието. Ако това се случва и на гаджето ти, ще трябва да положиш допълнителни усилия, за да го възбудиш максимално и да се справите с този проблем.

 

Статистиката показва, че мъжете се възбуждат по-бързо и качествено, когато са насаме с половинката си, без да има възможност някой да ги прекъсне по време на любовната игра или акта. Причината е, че те не се притесняват от появата на трети човек и могат напълно да се отпуснат и насладят на случващото се.

 

Алкохолът и цигарите оказват неблагоприятно влияние върху ерекцията. Има доста млади мъже, които имат еректилна дисфункция заради редовната злоупотреба с цигари и спиртни напитки.

 

Ако искаш да възбудиш максимално партньора си, трябва да го зарадваш с френска любов. Специалистите са установили, че оралните ласки увеличават члена във възбудено състояние за сметка на възбуда, която е дошла от фантазиране или стимулация с ръка.

 

Често по-пълничките мъже имат проблеми с ерекцията, защото затлъстяването води до понижаване нивата на мъжкия хормон тестостерон.

 

Има мъже, на които пенисът им е леко крив. Това не е повод за притеснение, стига ъгълът да не пречи на секса.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
N1K17Y123
преди 8 години
1
2
!
Отговори
Възбуден не винаги означава да имаш ерекция.
Страница 1 от 1